Skip to main content

NLP Master Coach opleiding
Word een meester in elke situatie.

De opleiding biedt je middelen om maatwerk te leveren in coaching en training!

"Je discipline van vandaag is je succes voor morgen!"

NLP Master Coach Opleiding

NLP Master Coach Opleiding 

Je bent inmiddels een master

 in de NLP, kent alle ins en outs, hebt praktische ervaring opgedaan en je veel technieken eigen gemaakt en toegepast. Wil je deze kennis naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan deze NLP Master Coachopleiding.  

Waar gaat het over?

In deze opleiding maak je een verdiepingsslag zowel in individuele gedragsverandering als in teamverband.
Meer informatie

Wat levert het je op?

Als manager of teamleider ben je in staat om jouw medewerkers te verbinden en de aanwezige talenten optimaal naar boven te halen.
Meer informatie

Praktische Informatie

Het trainingsprogramma bestaat uit minstens  zes indrukwekkende opleidingensdagen. Tijden zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Meer informatie

NLP Master Coach Certificering

Certificeringen bij The society of Neuro-Linguistic Programming™. Persoonlijk getekend door Dr. Richard Bandler.
Meer informatie

WAT IS DE INVESTERING?

De investering voor de NLP Master coach opleiding inclusief certificering bedraagt € 2197
Meer informatie

Persoonlijk gesprek?

 Heb je vragen of wil je graag advies betreft het volgen van een NLP opleiding? Bijna altijd bereikbaar, bel: 045 542 42 60 of app: 0621650280

Alle data van workshops, trainingen en opleidingen vindt je in onze agenda. Er zijn overlappingen  in de workshops en opleidingen onderling.NLP agenda / kalender


NLP opleiding volgen in Heerlen of Veenendaal? Meld je dan hier aan.Waar gaat het over?

nlp pet

De NLP Master Coach opleiding sluit aan op de NLP Master Practitioner opleiding.

Je bent inmiddels een master in de NLP, kent alle ins en outs, hebt praktische ervaring opgedaan en je veel technieken eigen gemaakt en toegepast. Wil je deze kennis naar een nog hoger niveau tillen? Volg dan deze NLP Master Coachopleiding.  

De titel van de opleiding zegt het al: we gaan NLP en Coaching met elkaar verbinden. In deze opleiding maak je een verdiepingsslag zowel in individuele gedragsverandering als in teamverband. Dit gebeurt door het zoeken naar patronen in gedrag. Patronen die ons verhinderen het optimale uit onszelf en uit anderen te halen.

De NLP Master Coachopleiding is een onmisbare opleiding voor iedereen die werkzaam is als manager, teamleider, leidinggevende, coach, gewichtsconsulent en/of algemeen consulent.

Wat kun je verwachten?

 • Je maakt kennis met verschillende coachmodellen.
 • Je leert hoe je veranderingsprocessen zowel bij jezelf als bij een ander kunt versnellen.
 • Je leert sneller inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van je client.
 • Je wordt bekwaam in het onbevooroordeeld vertalen van lichaamstaal.
 • Je gaat groei- en doelenmodellen praktisch toepassen.
 • Je maakt kennis met het volledige Wegener Frustratiemodel, evenals met het Succes Team en Organisatiemodel.
 • Je brengt zowel individueel als in een teamverband de talenten en de behoeftes in kaart met behulp van coaching en opleiding.

Door openheid en duidelijkheid zoeken we de verbinding naar elkaars aanvullingen en eventuele verbeterpunten. Het doel is om meer harmonie te creëren waardoor op een energieke manier eensgezindheid, een optimistische houding en loyaliteit ontstaat.

Uiteraard werken we in groepsverband en pas je de theorie direct in de praktijk toe.

Wil je op een efficiënte manier de problematiek, die je in je werk tegenkomt, helder krijgen en sneller tot oplossingen komen? Of dat nu in een grote organisatie is of in een individuele praktijk voor coaching: meld je dan aan voor de NLP Master Coach opleiding.Wat levert het je op?

Wanneer je de NLP Master Coachopleiding hebt afgerond, heb je door zelfontwikkeling en kennis van modellen de vaardigheden om je klant op een efficiënte, snelle, manier naar een oplossing te begeleiden. Als manager of teamleider ben je in staat om jouw medewerkers te verbinden en de aanwezige talenten optimaal naar boven te halen en in te zetten. Hiermee behaal je op korte termijn direct zichtbaar resultaat.

Enkele hoofdzaken uitgelicht van de mogelijkheden na de NLP Master Coachopleiding:

 • Problemen bij je klant sneller op tafel krijgen.
 • Problematiek in een organisatie sneller signaleren, analyseren en oplossen.
 • Professionele metingen verrichten om te achterhalen waar succes dan wel probleemteams aanwezig zijn.
 • Individuele en teamwaarden in kaart krijgen en een top vijf van gezamenlijke waarden opzetten met als doel dat ieder zich hieraan committeert en zijn verantwoordelijkheid neemt.
 • Doelen inzichtelijk maken en gebruik maken van bestaande gegevens voor toekomstige doelen.
 • Je vaardigheden als coach nog beter inzetten waardoor je sneller tot een oplossing komt.
 • Je presentatievaardigheden optimaal gebruiken waardoor je zelfvertrouwen uitstraalt.
 • Door kennis van de regels van coaching gerichte follow-ups geven voor borging.
 • Actiegerichte vraagmethodieken inzetten om plannen nog beter uitvoerbaar te maken.

Deze opsomming is lang niet compleet maar geeft een indicatie van de kennis en vaardigheden die jij je eigen maakt. Natuurlijk is het geleerde direct toepasbaar in de praktijk waardoor je snel resultaat gaat zien.Praktische informatie

Tijdsinvestering

nlp pet

De NLP opleidingen worden zowel in Heerlen als in Veenendaal gegeven. Op verzoek bestaat de mogelijkheid om de opleidingen in company of op een andere locatie te organiseren.

Het opleidingsprogramma bestaat uit 6 interessante, pragmatische opleidingsdagen die verdeeld zijn over 2 blokken van 3 aaneensluitende dagen die worden afgesloten met certificering.

09.00 – 9.30 uur

inloop onder het genot van een kopje koffie of thee

9.30 uur

start ochtendprogramma

rond 11.00 uur

pauze

11.15 uur

voortgang ochtendprogramma

13.00 – 13.45 uur

lunchpauze

13.45 – 15.30 uur

start middagprogramma

rond 15.30

pauze

15.45 – 18.00 uur

voortgang middagprogramma

Deze tijden zijn richtlijnen waarvan afgeweken kan worden. Zitten we lekker in de flow dan gaan we nog even door, zakken we een beetje in (hoewel dat eigenlijk niet voorkomt) dan nemen we even een korte pauze. Elke opleiding bieden wij op maat aan. Dit betekent dat voor elke groep op de behoefte en de vraag ingespeeld wordt. Inbegrepen zijn een syllabus, pen en papier, evenals koffie, thee en water. Voor de lunch dien je zelf zorg te dragen. Mocht dat wenselijk zijn dan kunnen wij hiervoor wel enkele suggesties doen.

Voor de NLP Master Coach opleiding moet je rekening houden met 8 tot 12 uren thuisstudie gedurende de gehele opleiding. Hierbij wordt de deelnemer uitgenodigd om zich de theorie eigen te maken en ook een aantal praktijk opdrachten uit te voeren. De afronding van de opleiding bestaat uit het presenteren van een persoonlijke modelleringsopdracht. Inleveren mag 3 dagen voor de certificeringsdag of tot max 2 weken na de certificeringdag.

Vervoer

Kom je met de auto dan klik op een van de locaties hieronder om op google maps je route te plannen.

Locaties

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer raadpleeg dan http://9292.nl.

Betalingsvoorwaarden

Na aanmelding ontvang je een factuur. De betaling dien je na ontvangst van de factuur te voldoen. Wanneer het volledige bedrag is betaald, is de aanmelding definitief. Het is mogelijk de NLP-training in termijnen te betalen, dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Uiteraard krijg je een factuur na de laatste betaling.

Heb je de training betaald, dan blijft het recht op het volgen van de training bestaan, ongeacht op welke datum je de training wilt starten. Ook al zou dat bijvoorbeeld pas over 2 jaar zijn. Na aanmelding en betaling voor een opleiding dan gaat deze altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Ben je de enige deelnemer dan geniet je van een individuele opleiding die normaal gesproken vele malen duurder is!

 Overige informatie

 • Vooropleiding: Minimaal MBO niveau.

 • Groepsgrootte: Maximaal 14 deelnemers.

 • Betalingsregeling? Mogelijk.

 • 59 nascholingspunten: BGN.

 • Opleidingslocaties: Heerlen of Veenendaal

Flexibiliteit

Kun je een dag of middag door omstandigheden niet bijwonen? Dan kan deze altijd later nog worden ingehaald zonder dat we extra kosten in rekening brengen.NLP MASTER COACH CERTIFICERING

nlp petWanneer je bij NLP-opleidingen Wegener een volledige NLP-opleiding afrondt, ben je automatisch gelisenceerd en internationaal erkend gecertificeerd door dr. Richard Bandler en The Society of Neuro-Linguistic Programming™. Richard Bandler ondertekent je certificaat persoonlijk.

De voordelen van certificering

 • Wanneer je de NLP Master Coach-opleiding hebt afgerond ben je officieel internationaal erkend NLP Coach.
 • Het staat voor kwaliteit als NLP professional omdat je een goede, erkende NLP-opleiding hebt gevolgd.
 • Je mag gebruik maken van de officiële NLP-kwaliteitslogo’s.
 • Je bent 4 jaar lid van de Society. Daarna kun je je lidmaatschap gratis verlengen wanneer je minimaal elk jaar een terugkomdag hebt bijgewoond bij NLP Opleidingen Wegener.
 • De certificering is inbegrepen in het cursusgeld.

Wil je gecertificeerd worden?

Na aanmelding voor de opleiding ontvang je een uitnodiging met bijgevoegd de aanvraagformulieren voor certificatie. Vul deze in tweevoud in en geef ze op de eerste opleidingsdag af. Wij zorgen voor de verdere afhandeling.

nlp pet Meld je direct aan

Wacht niet langer maar meld je direct aan dan ontvang je binnen één dag een uitnodiging voor deelname. Twijfel je nog maar wil je toch een optie op deelname of wil je eerst een offerte ontvangen? Geen probleem, je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.