Skip to main content

Wat deelnemers zeggen over NLP Opleidingen Wegener

Guido Fröhlichs
CAP-able Change & Projects: consultant, trainer, coach
Guido Fröhlichs

Ik heb de training Licensed NLP Coach gevolgd bij Kurt Wegener. Ik vond het een inspirerende training, waarbij ik veel van Kurt heb geleerd ...

Guido Fröhlichs

CAP-able Change & Projects: consultant, trainer, coach

en heel veel heb mogen oefenen. Met name zijn analyses van de video-opnamen, die tijdens mijn coachsessies zijn gemaakt, hebben me duidelijk laten zien hoe belangrijk het is om goede vragen te stellen en goed te letten op de non-verbale reacties van de coachee. Kurt heeft mij de ruimte gegeven om te experimenteren en heeft me hierdoor laten ervaren dat NLP technieken op speelse wijze kunnen worden gecombineerd. Ik kan Kurt Wegener dan ook zeer zeker aanbevelen als coach en trainer!

Björn Nievergeld
People process and IT are key in changing your company - Let's Connect
Björn Nievergeld

Ik heb het plezier mogen hebben om de NLP Practitioner training bij Kurt Wegener te volgen. Een training die theorie en praktijk naadloos in elkaar verweeft. In zes ...

Björn Nievergeld

People process and IT are key in changing your company - Let's Connect

dagen tijd verwerk je een boekwerk aan theorie zonder het overgrote deel lezend door te brengen. De mix van korte theoretische intermezzo’s gevolgd door een praktijkoefening maakt het verwerken van de informatie kinderspel. Dit alles natuurlijk ondersteund door een trainer die NLP ademt en instaat is om snel in te spelen op de individuele behoeften van de cursisten. Al met al een super dynamiek, een manier van training die energie opwekt en je zelf doet uitkijken daar de volgende dag. Jammer genoeg is er met dag 7 (de certificering) een eind aangekomen. Iedereen die meer inzicht wil krijgen in zichzelf en zijn omgeving raad ik aan om NLP te volgen. Wil je dit ook nog doen onder begeleiding van een van de meeste energieke en motiverende coaches dan is Kurt Wegener de aangewezen persoon.

Björn Nievergeld
Business Consultant

Roel François
Engineer • Ingenieur • Entrepreneur
Roel François

Ik heb de opleiding tot NLP Practitioner gevolgd met Kurt Wegener als coach-trainer. De opleiding is een uitdagende mix van theorie en praktijk ...

Roel François

Roel François

Engineer • Ingenieur • Entrepreneur

 is duidelijk opgezet en goed te volgen door de regelmatige recaps. En minstens zo belangrijk: ik vond het superleuk. Kurt is supergezellig en kan zijn uitgebreide kennis en ervaring op een speelse manier overbrengen.
Ik heb heel veel geleerd en waardevolle inzichten gekregen. Ik kan nu nog beter loslaten, heb meer helderheid en heb mijn doel nog duidelijker voor ogen: belangrijke factoren die me ontzettend helpen tijdens mijn avontuur om zelfstandig ondernemer en coach te worden.
Ik kan de opleiding en Kurt als coach-trainer van harte aanbevelen.

Maurice Ronda
Leefstijlcoach en Personal Trainer bij Life Quality
Maurice Ronda

GE-WEL-DI-GE OPLEIDING GEHAD!! Voor mij als Gewichtsconsulent en Personal Trainer heb ik het genoegen gehad om deze opleiding te volgen. Ik had de mogelijkheid om het traject te mogen opsplitsen in twee sessies van meerdere dagen. Wat ik geweldig vond aan de opleiding is voornamelijk het maatwerk en de specificiteit voor mij als professional wat ik meteen in het werkveld kan toepassen. Ik kan deze opleiding daarom ook aan iedereen aanbevelen die werkt in dezelfde of een soortgelijke branche en graag mensen verder helpt, maakt niet uit met hoeveel ervaring!

Maurice Ronda

Leefstijlcoach en Personal Trainer bij Life Quality

Kurt Wegener zelf is een super persoon. Niet alleen in de manier waarop hij doceert en de informatie overbrengt, maar ook de vele voorbeelden en ervaringen die hij deelt en de humor die hij met zich meebrengt wat voor mij een teken is van plezier hebben in je werk. Net als ik maakt Kurt van zijn hobby zijn beroep. Alleen dan kun je ook de mensen bereiken en maatwerk leveren voor ieder individu die je voor je hebt.

Naast het feit dat ik genoeg informatie heb gekregen waarmee ik meteen aan de slag kan en mijn klanten verder en beter kan helpen, heeft de opleiding er ook voor gezorgd dat ik mezelf nóg verder heb ontwikkeld op het gebied van coaching, consulting en goed kalibreren. Vooral het verschil tussen deze drie is me nog duidelijker geworden. Dit heeft voor mij geresulteerd in meer geduld/rust tijdens gesprekken en in meer motivatie om het probleem achter het probleem te achterhalen. Weet wanneer je welke pet op zet en zoals een van de quotes van Kurt klinkt: ‘Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven!’ Daar sluit ik me helemaal bij aan. Bedankt voor alles Kurt!

Maurice Ronda
Personal trainer,
Bewegingsdeskundige &
BGN Gewichtsconsulent

Patrick Carli
Thuisonderwijzer - Secundair Onderwijs - Eerste graad A-stroom
Patrick Carli

In de voorbije 15 jaar leerde ik al mede via de vele CD's, DVD's en boeken over NLP zelfbewuster kansen op mijn levenspad te verzilveren. Voor mij was het daarom ook de kers op de taart om met een aantal collega's de 7 daagse NLP Practitioner training bij NLP Opleidingen Wegener te mogen volgen. Hoe pas ik vraagtechnieken op een hulpvraag toe zonder me te hoeven vermoeien met de inhoud ...

Patrick Carli

Thuisonderwijzer - Secundair Onderwijs - Eerste graad A-stroom

en hoe representeer ik via zintuigen intern de wereld in mijn voordeel of om anderen daarbij te helpen waren alvast geweldige eyeopeners voor mij. Met anekdotes vanuit zijn NLP expertise en eigen leermomenten, humor, enthousiasme fleurde Kurt de theorie op. Aansluitend daarop motiveerde hij ons nog meer via constructieve interacties en live demo’s om vervolgens de basis aan NLP bouwstenen en technieken op elkaar te oefenen. Door de vertrouwelijke, gemoedelijke sfeer in de groep en de groeiende onderlinge band die daaruit volgden, deed het me bovendien deugd om iedere cursist (mezelf inclusief 😊) steeds meer en meer te zien openbloeien. De echte test of deze training voor mij werkt, is wat ze uiteindelijk bijdraagt in mijn dagelijks leven. In mijn relaties, durven (aanspreken, uitspreken, afspreken, …), samenwerken, ondernemen en leiderschap ervaar ik alleszins een enorm positief verschil dankzij de bouwstenen kalibreren, accessing cues, rapport, chunken, metamodel en metaprogramma's.

In NLP land verdient deze opleiding bij Kurt dan ook een dikke pluim voor de intensieve, verrijkende en zeer deskundige begeleiding. Ze is een grensverleggend geschenk voor iedereen die graag de vruchten van een boeiende ontdekkingstocht in ons brein en in onze communicatie wilt plukken.

Patrick Carli
Technisch Specialist Conclusion Zuyd

Edith Veerhoek
Junior Privacy Officer Awareness & Datalekken
Edith Veerhoek

Vorige week heb ik een zeer leuke, leerzame en interessante cursus gevolgd bij Kurt. Wat het mooie was van deze cursus is dat Kurt het geheel op maat ...

Albert Dubbeldam

Edith Veerhoek

Junior Privacy Officer Awareness & Datalekken

gemaakt had gericht op mijn werk en hoe ik bepaalde oefeningen kon toepassen op mijn kandidaten.
Kurt heeft me niet alleen handvatten gegeven maar ook een stukje zelfvertrouwen zodat ik wist dat ik al in de goede richting zat maar nu concrete namen kon geven aan bepaalde oefeningen. Hij is een bevlogen trainer/coach die ontzettend veel geduld heeft weten op te brengen voor mijn altijd brandende vraag: "Waarom?". Het was leuk met hem te kunnen sparren en ik zou hem dan ook zeker aanbevelen aan anderen om NLP bij hem te ondergaan, ervaren en te leren. Ik zou zeggen, ga zo door Kurt!

Eric Bansber
PIOPIO
Eric Bansber

Via een netwerkcontact ben ik in contact gekomen met Kurt Wegener en heb onlangs op 22 september, samen met een leuke groep enthousiastelingen ...

Albert Dubbeldam

Eric Bansber

PIOPIO

mogen deelnemen aan de Denkstijlen en Waarden dag. Na een introductie en uitleg over denkstijlen (metaprofielen) zijn we aan de slag gegaan met een bordspel Meta Me Meta You. Het spel is interactief en dient om op een speelse en simpele manier te leren hoe denkstijlen werken. Voor allen een erg interessante en instructieve dag.
Kurt bleek een gastvrij en bezield trainer, deelt graag zijn kennis en ervaringen en heeft zijn zaken goed voor elkaar. Kortom ik kan hem zeker aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Sven Tillema

Marian de Munk
Leefstijlcoach & gewichtsconsulent; eigenaar praktijk voor voedingsadvies & coaching Nijmegen en senior PMO IM Radboudumc
Marian de Munk

Ik heb een NLP Practitioner training gevolgd bij Kurt Wegener om mijn kwaliteiten als gewichtsconsulent te vergroten en mijn cliënten nog beter te begeleiden bij gedragsverandering op gebied van gezondheid en gezond eten. Kurt heeft mij tijdens de training heel veel geleerd.

Marian de Munk

Leefstijlcoach & gewichtsconsulent; eigenaar praktijk voor voedingsadvies & coaching Nijmegen en senior PMO IM Radboudumc

Hij doet dat op een heel interactieve manier met veel praktijkvoorbeelden en humor. Wat ik erg waardeer is zijn persoonlijke aandacht die hij voor iedereen heeft. De training is heel praktijkgericht en er is veel tijd voor oefeningen en eigen inbreng. De verschillende bouwstenen en technieken hebben in de zesdaagse Practitioner training volop kunnen oefenen. Daardoor heb ik veel handvatten gekregen die ik meteen kan gebruiken in mijn coachingspraktijk. Ik weet nu nog beter hoe ik mijn cliënten kan bevragen, de juiste doelen benoemen, intrinsieke motivatie ontdekken en vergroten om zo de succesvolle gedragsverandering te realiseren.

Ben je op zoek naar een praktische opleiding waarin je in korte tijd veel leert over NLP en de mogelijkheden daarvan dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Kurt Wegener opleidingen.

Geert van Nuijs
Medewerker Anesthesie bij Zuyderland MC
Geert van Nuijs

Onlangs heb ik de NLP Master Coach opleiding gevolgd bij Kurt, als vervolg op de NLP Practitioner en Master Practitioner.
De NLP Coach opleiding bij Kurt was erg leerzaam en vooral ook ontzettend leuk om te doen. Wat het mij in het bijzonder heeft opgeleverd is het nog meer loslaten van ‘het denken in eigen oplossingen’. Hierdoor heb ik meer vertrouwen, focus en rust gekregen in mijn communicatie en coaching. En dat ik hierdoor nog sterker ben geworden in het spelen met taal, ...

Geert van Nuijs

Medewerker Anesthesie bij Zuyderland MC

mijn luistervaardigheden, het stellen van vragen en het ontvouwen van iemands wereldbeeld, door het herkennen en veranderen van beperkende taalpatronen. Deze inzichten hebben mijn eigen veranderingsproces en daarmee ook de veranderingsprocessen bij een ander, ontzettend gestimuleerd.
Zelf ben ik altijd erg nieuwsgierig geweest in communicatie en coaching. NLP en de trainingen van Kurt hebben mijn wereldbeeld verrijkt, een echte energizer en een passende aanvulling op mijn persoonlijke missie. Ik kan het iedereen aanraden om de opleiding NLP bij Kurt te volgen, maar je moet het zelf ervaren om overtuigt te zijn!
Kortom, een groot compliment aan inspirator Kurt. Het is niet voor niets dat ik alle drie de opleidingen bij Kurt heb gevolgd; ik kan Kurt van harte aanbevelen vanwege zijn deskundigheid, humor, leergierigheid, doorzettingsvermogen en zijn praktijkgerichte aanpak met heel veel maatwerk. 
Kurt, ontzettend bedankt en mij heb je met NLP geïnspireerd!

Jeroen Snoeijer MSc
Change consultant | Organizational transformation | Behavioral science | Business agility | Black belt LeanChange consultant | Organizational transformation | Behavioral science | Business agility | Black belt Lean
Jeroen Snoeijer MSc

Recentelijk een NLP workshop doorlopen met het team van Lean consultants waarin ik werkzaam ben. En Kurt? Ja, da's naast een heel inspirerende trainer/ coach ook een hele leuke en vriendelijke kerel.

Jeroen Snoeijer MSc

Change consultant | Organizational transformation | Behavioral science | Business agility | Black belt LeanChange consultant | Organizational transformation | Behavioral science | Business agility | Black belt Lean

De workshop combineerde theorie met de nodige praktijk. Ik vind dat belangrijk; mooie inzichten leveren pas waarde voor me op, als ik ze kan toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Kortom, wil je meer weten over het reilen en zeilen met betrekking tot persoonlijke interactie & het bereiken van je doel middels communicatie, vergeet dan vooral niet om Kurt mee te nemen in je short list!

Mickael van den Noort
Enjoying life to the fullest
Mickael van den Noort

In oktober heb ik de NLP Practitioner opleiding gevolgd bij NLP Wegener. Kurt is een flexibele en enthousiaste trainer met veel passie voor NLP. Hij weet zijn kennis op een humoristisch wijze ...

Mickael van den Noort

Enjoying life to the fullest

over te brengen en zijn positieve energie maakt een hele leuke en leerzame ervaring. Ik heb deelgenomen aan de training om mijn communicatieve vaardigheden nog meer te ontwikkelen. Elke dag communiceer je met mensen en klanten om je werk te doen, los van de expertise in je vakgebied. Communicatie is vaak een groot probleem. Kurt heeft mij hierbij geholpen door middel van zijn NLP Practitioner training en ik heb nog veel meer geleerd dan ik had durven dromen toen ik begon. Dit is veel breder dan alleen communicatie en alles wat je leert kun je ook direct toepassen! Dit is echt een aanrader voor iedereen waarbij communicatie een rol speelt in het dagelijkse werk. Ik heb veel trainingen gedaan, maar deze staat met stip bovenaan. Ik hoop snel aan de Master Practitioner te kunnen beginnen.

Bedankt Kurt!

Marieke Gilissen
HR business partner 🔹 MD Trainer 🔹 Zorg en Welzijn 🔹 Leiderschap
Marieke Gilissen

Bij Kurt heb ik de opleiding NLP Practitioner gevolgd in januari 2016. Ik heb Kurt ervaren als een bevlogen coach, ...

Marieke Gilissen

Marieke Gilissen

HR business partner 🔹 MD Trainer 🔹 Zorg en Welzijn 🔹 Leiderschap

iemand die je meeneemt in het proces op een manier die bij je past. Materie die deels bekend en deels onbekend was voor mij heeft hij op een humoristische en professionele wijze weten over te brengen. Kurt weet dynamiek en cohesie te bewaren binnen de groep en creëert vertrouwen en veiligheid in de leeromgeving. Voor mij voldoende motivatie om ook de NLP Master bij hem te gaan volgen!

Tevredenheid

Gemiddelde cijfer dat deelnemers geven voor de NLP opleidingen.

Deelnemers

Totaal aantal deelnemers in NLP workshops en NLP opleidingen.

Coachsessies

Geslaagde coachsessies bij NLP Opleidingen Wegener.

Jaar NLP

NLP Opleidingen Wegener is in 2009 opgericht door Kurt Wegener.